autohuur faro  
   

Autoverhuur Faro | Goedkope hotels | Faro gids | Klantendienst | Over ons

   
 

Winkelen in Faro

Forum Algarve

Een van de aspecten die mensen die Faro en de Algarve regio bezoeken verbaasd is de geweldige en gevarieerde winkelervaring die men er aantreft. Faro heeft vele winkels en enkele interessante winkelcentra. Deze bieden een aantal winkelmogelijkheden, vooral als het aankomt op winkelen voor souvenirs en wijn, waarvoor de regio bekend is. Het meest winkelen in de stad is gecentreerd rondom de Rua de Santo Antonio en de befaamde Galerias. Rua de Francisco Gomes en Rua de Portugal zijn andere populaire winkelplaatsen. Hier volgen de meest representatieve winkelcentra in Faro en de omgeving.

 

Forum Algarve

Adres: Nabij Faro’s luchthaven langs route 125

Dit is verreweg het meest populaire winkelcentra in Faro. Het heeft een multiplex cinema en zelfs een Jumbo hypermarket waar bezoekers bijna elk product dat men zich kan indenken kunnen vinden, inclusief de beste beschikbare Portugese wijnen. Het centrum biedt de beste openlucht winkelervaring in Faro en huist een food court en enkele winkels van topmerken.

 

Guia Shopping Center

Adres: 125 net buiten Albufeira

Dit populaire winkelcomplex biedt een breed gamma aan winkels van de meest erkende merken op de markt. Het is ook de thuishaven van een uitstekend multiplex cinema en een groot aantal cafés en restaurants. Er zijn ook heel wat attracties voor kinderen wat zeer handig is voor gezinnen die graag samen winkelen.

 

Naast deze winkelcentra is Faro ook de thuishaven van enkele populaire winkels en winkelstraten, die 7aan zowel lokale inwoners als bezoekers meer variëteit bieden.

 

De Faro Markt

Adres: Largo do Mercado, stadscentrum

Bekend als de Mercado de Faro bij de lokale bevolking, biedt de Faro mark teen handige plek voor inwoners om enkele basis levensmiddelen te vinden en biedt tegelijkertijd een uitstekende gelegenheid voor bezoekers om de “lokale” smaak voor winkelen te proeven. Men vindt er handwerk, traditionele kleding en vele regionale producten en souvenirs.

 

De Bertrand bibliotheek

Adres: Rua Dr Francisco Gomes 27

Ook gekend als de Livraria Bertrand bij de lokale bevolking. De Bertrand bibliotheek biedt de lokale bevolking en bezoekers een goede selectie van de beste en nieuwste uitgaven, dus degenen die uit het buitenland komen moeten niet bezorgd zijn over het vinden van leesvoer. De bibliotheek biedt ook kaarten van de stad aan voor degenen die er om vragen.

 
 
click tracking